Vad kostar det att
bygga ett hus med EntréHus?

Det är enkelt att ta reda på kostnaden för att bygga ett hus med EntréHus. På vår webbplats finns nyckelfärdiga priser för våra husmodeller.

Du kan även komma med en egen ritning eller en husmodell från en annan tillverkare och få ett nyckelfärdigt pris inom 24 timmar. Tillval är en naturlig del av husköparprocessen, och vi har ett samarbete med bygghemma som fungerar som vår tillvalskatalog.

Vad kostar det att bygga ditt drömhus? En översikt av kostnaderna.

Prislappen kan variera beroende på flera faktorer, som storleken på huset, val av material och byggprocessens komplexitet. Men när ni bygger med Entréhus tillkommer inga extra kostnader efter påskrivet avtal, och ni får en tydlig leveransdeklaration som beskriver exakt vad som ingår i byggpaketet, inklusive material, arbetskostnader och eventuella tillval.

Första steget mot ert drömhus

  1. Val av tomt
  2. Husmodell
  3. Bygglov och avgifter

Läs mer här

Utforska Nyckelfärdiga Priser

Besök EntréHus webbplats för att se priser på deras nyckelfärdiga husmodeller.

Få Ett Nyckelfärdigt Prisförslag

Skicka egen ritning till EntréHus och få ett nyckelfärdigt pris inom 24 timmar.

Välj Tillval

Välj tillval genom Bygghemma för att anpassa huset efter dina preferenser.

Fastställ Kostnaden och Avtalet

Inga extra kostnader efter avtal. Du får en detaljerad leveransdeklaration.

Bo Bekvämt

Våra husmodeller kombinerar modern design med funktionalitet, med rymliga ytor och stora fönster som släpper in ljus. Anpassa planlösningen kostnadsfritt och välj mellan trä eller puts för en stil som passar dig.

Välj din husmodell

Anpassa Ditt Hem med EntréHus

Med EntréHus kan du skräddarsy ditt drömhus. Välj bland nyckelfärdiga modeller eller skapa en egen design. Njut av transparent prissättning, utan dolda avgifter, och få ett detaljerat avtal som inkluderar alla tillval och kostnader.

Kontakta EntréHus för Mer Information

Är du intresserad av att bygga ditt drömhus? Kontakta EntréHus idag för att få mer information om våra nyckelfärdiga husmodeller och anpassningsalternativ. Vårt erfarna team står redo att hjälpa dig förverkliga dina visioner och svara på alla dina frågor.