Villa Solglantan

Pris: 3.395.000

Husfakta:

Intresseanmälan

Villa Solgläntan är ett modernt och inbjudande hem med en unik karaktär som fångar ljuset och erbjuder ett harmoniskt boende för hela familjen.

Denna 1.5-plansvilla kombinerar stil och funktionalitet i en väl genomtänkt design.

Design och Funktionalitet

I Villa Solgläntan möts du av generösa ytor och en öppen planlösning som främjar umgänge och gemenskap. De stora fönstren i flera väderstreck fyller hemmet med dagsljus och skapar en ljus och välkomnande atmosfär. Med en boyta på 177 kvm finns det gott om plats för familjens alla aktiviteter och behov. Husets planlösning kan ändras kostnadsfritt, vilket ger dig möjlighet att anpassa hemmet efter dina unika önskemål och drömmar.

Utemiljö och Anpassning

Villa Solgläntans exteriör erbjuder ett val mellan trä och puts, vilket ger dig friheten att välja den stil som bäst passar din smak. Sadeltaket bidrar till husets moderna och tidlösa utseende och är både funktionellt och estetiskt tilltalande. De skyddade utemiljöerna, som nås enkelt från vardagsrum och kök, ger perfekta förutsättningar för utomhusliv och sociala sammankomster.

Ett Hem för Framtiden

Med fyra rymliga sovrum är Villa Solgläntan idealisk för både växande familjer och de som värdesätter gott om utrymme. Huset är utformat för att anpassas till din livsstil och dina behov, med fokus på komfort och trivsel. Varje detalj i Villa Solgläntan är noggrant utformad för att ge högsta möjliga livskvalitet och för att skapa en miljö där hela familjen kan trivas och växa.

Villa Solgläntan är mer än bara ett hus; det är ett hem där du kan leva och skapa minnen. Entréhus är engagerade i att hjälpa dig förverkliga dina drömmar genom att erbjuda ett hem som kombinerar stil, kvalitet och funktionalitet. Välkommen till Villa Solgläntan, där ditt nya kapitel börjar.